Μαρούλι με σάλτσα ροκφόρ

Γρήγορη σαλάτα με ιδιαίτερη γεύση.

Two pieces of blue cheese
© Photographer: Galina Ermolaeva
Agency: Dreamstime.com

Υλικά

  • 1 Μαρούλι
  • 75 γρ. Ροκφόρ
  • 1/2 φλ. Κρέμα Γάλακτος
  • 2 κ. σ. Χυμό Λεμονιού
  • 1 κ. σ. Κονιάκ
  • Άσπρο Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το μαρούλι σε κομμάτια όχι πολύ μικρά.
  2. Λειώνουμε το ροκφόρ με ένα πηρούνι σε βαθύ πιάτο και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
  3. Χτυπάμε καλά ρίχνοντας λίγο – λίγο τον χυμό λεμονιού και το κονιάκ.
  4. Προσθέτουμε όσο πιπέρι θέλουμε και ανακατεύουμε.
  5. Προσθέτουμε την σάλτσα στο μαρούλι και σερβίρουμε.

Σχετικά με sifis

Screen cooking.
Δημοσιεύθηκε στην Σαλάτες και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *