Μπριζόλες με Τεκίλα

Όχι… δεν είναι μεξικάνικη συνταγή. Στο Μεξικό άλλωστε έχουν άλλες χρήσεις για την τεκίλα…

Steaks on Grill
© Photographer: Lori Martin
Agency: Dreamstime.com

Υλικά

  • 4 μπριζόλες Χοιρινές
  • 1/2 φλυτζάνι Τεκίλα
  • 1 κ. σ. Πιπέρι
  • 1 κ. κ. ξυσμένη φλούδα Λεμονιού
  • 2 σκελίδες Σκόρδο λυωμένο
  • 1/2 κ. κ. Αλάτι


Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε την τεκίλα, το πιπέρι, τις φλούδες λεμονιού και το σκόρδο.
  2. Βάλτε τις μπριζόλες στο μίγμα και σκεπάστε το σκεύος αφήνοντας το στο ψυγείο για μια νύχτα.
  3. Ετοιμάστε την φωτιά και βάλτε τις μπριζόλες στη σχάρα.
  4. Ψήστε για 12 λεπτά από κάθε πλευρά γυρίζοντας μόνο όταν είναι έτοιμες και αλοίφοντας τες με το μίγμα που περίσεψε.
  5. Αλατίστε και σερβίρετε.

About sifis

Screen cooking.
This entry was posted in Κρέατα, Ψητά στη Σχάρα and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *