Σως Φράουλας

Χρησιμοποιήστε τη σάλτσα αυτή σε κέϊκ και σε άλλες συνταγές με επιδόρπια

Strawberry jam
© Photographer: Alexdans
Agency: Dreamstime.com

Υλικά

  • 4 Φλυτζάνια φράουλες
  • 2 κ. σ. Τία Μαρία
  • 1/2 Φλυτζάνι Ζάχαρη
  • 1 κ. σ. Κόρνφλάουρ
  • 2 κ. σ. νερό κρύο


Εκτέλεση

  1. Πλύντε τις φράουλες και αφαιρέστε τα κοτσάνια
  2. Βάλτε τις φράουλες, το Τία Μαρία και τη ζάχαρη σ’ ένα τηγάνι.
  3. Σκεπάστε το και μαγειρέψτε για 8 – 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  4. Ανακατέψτε το κόρνφλάουρ με το νερό. Ρίξτε το στο μίγμα.
  5. Συνεχίστε το μαγείρεμα για 2 λεπτά.
  6. Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει.

About sifis

Screen cooking.
This entry was posted in Φρούτα, Γλυκά and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Σως Φράουλας

  1. dimitris says:

    kalo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *