Ρεβιθοκεφτέδες

Ένας ακόμα λόγος να μαγειρέψετε ρεβίθια την προηγούμενη μέρα…


Ρεβιθοκεφτέδες

Ρεβιθοκεφτέδες

Υλικά

  • 250 γραμ. ρεβίθια
  • 2 πατάτες μέτριες
  • 2 αυγά
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι του τσαγιού φέτα τριμμένη
  • 2 κουτ. σούπας γάλα εβαπορέ
  • 2 σκελίδες σκόρδο λυωμένο
  • 1/2 κουτ. καφέ κύμινο
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Αλεύρι και Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από την προηγούμενη μέρα και τα Βράζουμε μέχρι να αρχίσουν να ξεφλουδίζουν, τα στραγγίζουμε και τα κάνουμε πουρέ με το πιρούνι.
  2. Βράζουμε τις πατάτες τις ξεφλουδίζουμε και τις ανακατεύουμε με τα ρεβίθια.
  3. Ανακατεύουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
  5. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Σχετικά με sifis

Screen cooking.
Δημοσιεύθηκε στην Ορεκτικά, Τηγανητά, Όσπρια και χαρακτηρίσθηκε , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

3 απαντήσεις στο Ρεβιθοκεφτέδες

  1. Ο/Η Samara λέει:

    Το πιρούνι είναι με ι και όχι με η!!!!!!

  2. Ο/Η sifis λέει:

    Αιφχαριστό! Το διώρθοσα 😉

  3. Ο/Η Giorgos λέει:

    nostimotatoi oi revithokeftedes.
    Giorgos Elvetia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *