Σφυρίδα στα κάρβουνα

Μια συνταγή για σφυρίδα στα κάρβουνα με σάλτσα ντομάτας και ελαιόλαδου.

Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε το ψάρι στο γκριλ του φούρνου σας.

Fish fillets
© Photographer: Xiaopo8211
Agency: Dreamstime.com

Υλικά

  • 6 Φέτες σφυρίδας
  • 2 μέτριες ώριμες ντομάτες
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Μαϊντανό


Εκτέλεση

  1. Πλένετε και αλατίζετε το ψάρι.
  2. Ψήνετε τις φέτες στα κάρβουνα και από τις δύο μεριές.
  3. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες σε μπολ και ανακατέβετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μαϊντανό.
  4. Περιχύνετε με την σάλτσα που φτιάξατε το ψάρι όσο είναι ζεστό.
  5. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

About sifis

Screen cooking.
This entry was posted in Ψητά στη Σχάρα, Θαλασσινά and tagged , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *