Σάλτσα Βασιλικού

Χρησιμοποιήστε την σε ζυμαρικά ή σαλάτες.

Pesto
© Photographer: Liv Friis-larsen
Agency: Dreamstime.com

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φλ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ. κ. κουκουνάρι
  • 5-6 κ. σ. Λάδι
  • 120 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό και το σκόρδο και τα βάζουμε μαζί με τα κουκουνάρια στο μπλέντερ να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.
  2. Προσθέτουμε λίγο λίγο το λάδι και την παρμεζάνα μέχρι να τελειώσουν.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Μπορείτε να διατηρήσετε την σάλτσα κλειστή στο ψυγείο για πολλές μέρες.

Σχετικά με sifis

Screen cooking.
Δημοσιεύθηκε στην Σάλτσες, Βότανα - Μπαχαρικά και χαρακτηρίσθηκε , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *