Σάλτσα Βασιλικού

Χρησιμοποιήστε την σε ζυμαρικά ή σαλάτες.

Pesto
© Photographer: Liv Friis-larsen
Agency: Dreamstime.com

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φλ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ. κ. κουκουνάρι
  • 5-6 κ. σ. Λάδι
  • 120 γρ. τριμμένη παρμεζάνα.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό και το σκόρδο και τα βάζουμε μαζί με τα κουκουνάρια στο μπλέντερ να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός.
  2. Προσθέτουμε λίγο λίγο το λάδι και την παρμεζάνα μέχρι να τελειώσουν.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Μπορείτε να διατηρήσετε την σάλτσα κλειστή στο ψυγείο για πολλές μέρες.

About sifis

Screen cooking.
This entry was posted in Σάλτσες, Βότανα - Μπαχαρικά and tagged , , . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *