Μαριναρισμένα φιλέτα κοτόπουλου στη σχάρα…
Υλικά
- 4 στήθη Κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα
- 2 κ. σ. Ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. χυμός Λεμονιού
- 1 κ. σ. θυμαρί φρέσκο ψιλοκομμένο ή τριμμένο ξερό
- 2 σκελίδες Σκόρδο λυωμένο
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το λάδι, το λεμόνι, το θυμάρι και το σκόρδο.
- Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μίγμα.
- Σκεπάστε και κρατήστε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Βάλτε το στη σχάρα αφού ετοιμάστε τη φωτιά και ψήστε για 6-7 λεπτά από κάθε μεριά.