Κοτόπουλο με Θυμάρι

Μαριναρισμένα φιλέτα κοτόπουλου στη σχάρα…

Grilled chicken breast
© Photographer: Marlene Ford
Agency: Dreamstime.com

Υλικά

  • 4 στήθη Κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα
  • 2 κ. σ. Ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. χυμός Λεμονιού
  • 1 κ. σ. θυμαρί φρέσκο ψιλοκομμένο ή τριμμένο ξερό
  • 2 σκελίδες Σκόρδο λυωμένο

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε το λάδι, το λεμόνι, το θυμάρι και το σκόρδο.
  2. Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου στο μίγμα.
  3. Σκεπάστε και κρατήστε το στο ψυγείο για μισή ώρα.
  4. Βάλτε το στη σχάρα αφού ετοιμάστε τη φωτιά και ψήστε για 6-7 λεπτά από κάθε μεριά.

Σχετικά με sifis

Screen cooking.
Δημοσιεύθηκε στην Πουλερικά, Ψητά στη Σχάρα και χαρακτηρίσθηκε , , . Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *