Μαρινάρισμα πριν το Ψήσιμο

Πίνακας με Χρόνους μαριναρίσματος πριν από το ψήσιμο για διάφορους τύπους κρεάτων.

Είδος για Ψήσιμο Χρόνος
Χοιρινό ή Βοδινό κρέας 3-24 ώρες
Στήθος κοτόπουλου χωρίς το δέρμα και τα κόκκαλα 3 ώρες
Άλλα μέρη του κοτόπουλου 3-24 ώρες
Μεγάλα ψάρια 30 λεπτά
Μικρά ψάρια 15 λεπτά
Λαχανικά 15-60 λεπτά

About sifis

Screen cooking.
This entry was posted in Τεχνικές, Ψητά στη Σχάρα and tagged . Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *