Χοιρινές Μπριζόλες Κρασάτες

Χοιρινές μπριζόλες με κρασί και μπαχαρικά…

Pork Chops
© Photographer: Robyn Mackenzie
Agency: Dreamstime.com

Υλικά

  • 6 Χοιρινές Μπριζόλες
  • 3 Σκελίδες Σκόρδο
  • 3 φύλλα Φασκόμηλιάς (salvia)
  • Ρίγανη, Αλάτι, Πιπέρι
  • 5 κ. σ. Λάδι
  • 2/3 φλ. λευκό Κρασί
  • 2 Λεμόνια
  • 3 κλωνιά Μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τις μπριζόλες σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα με το σκόρδο ψιλοκομμένο, το φασκόμηλο, ρίγανη, αλατοπίπερο και 1,5 φλ. νερό.
  2. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να πιουν το νερό.
  3. Προσθέτουμε το λάδι και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
  4. Ρίχνουμε το κρασί και αφού εξατμισθεί τον χυμό των λεμονιών.
  5. Τις πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τις σερβίρουμε αμέσως.

About sifis

Screen cooking.
This entry was posted in Κρέατα, Κατσαρόλας and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Χοιρινές Μπριζόλες Κρασάτες

  1. kleiw says:

    mpritzolitses sto thgani,sbneis meroumi kai portokali.telos ligh krema galaktos ,piperaki kai kalh oreksh!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *