Μια συνταγή για σφυρίδα στα κάρβουνα με σάλτσα ντομάτας και ελαιόλαδου.
Εναλλακτικά μπορείτε να ψήσετε το ψάρι στο γκριλ του φούρνου σας.
Υλικά
- 6 Φέτες σφυρίδας
- 2 μέτριες ώριμες ντομάτες
- 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
- Χυμό ενός λεμονιού
- Αλάτι, Πιπέρι
- Μαϊντανό
Εκτέλεση
- Πλένετε και αλατίζετε το ψάρι.
- Ψήνετε τις φέτες στα κάρβουνα και από τις δύο μεριές.
- Ψιλοκόβετε τις ντομάτες σε μπολ και ανακατέβετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον μαϊντανό.
- Περιχύνετε με την σάλτσα που φτιάξατε το ψάρι όσο είναι ζεστό.
- Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.